Dokumenty · Plany i konto

Twoje pliki

Gdzie znajdują się Twoje pliki, jak je wydostać i jak je usunąć.

Twoje pliki

Wszystko w projekcie jest zachowywane dla Ciebie: zaimportowane strony, każdy panel, każdy element grafiki, scenariusze, klipy, dźwięk i gotowy film ze wszystkimi notatkami.

Zachowywane są również starsze wersje, więc historia pliku pozwala wrócić do stanu poprzedniego.

Wprowadzanie plików

Każdy plik może mieć maksymalnie 100 MB. Plik komiksowy (.cbz Lub .zip) jest dla Ciebie otwarta i każde zdjęcie w środku staje się jedną stroną; the zip samo w sobie nie jest zachowane.

Pełna lista typów plików jest włączona Projektowanie.

Wyciąganie plików

Z etapu Dostarcz możesz pobrać:

  • Kinematografia samodzielnie.
  • Jeden etap: każdy plik utworzony na tym etapie.
  • Cały projekt jako jeden zip, z listą kroków, w których utworzono każdy plik.

Pobieranie rozpoczyna się natychmiast. Nie czekasz, aż najpierw zostanie zbudowany duży plik.

Kiedy projekt się zapełni

Projekt zawiera pliki o wartości jednego filmu. Studio poinformuje Cię, gdy będzie prawie pełne. Kiedy się zapełni, przestaje przyjmować nowe. Nic, co stworzyłeś, nie jest stracone.

Przejdź do Deliver, pobierz to, co chcesz zachować, i rozpocznij nowy projekt, aby go kontynuować. Jeśli film jest już ukończony, usuń także stary projekt. To zwalnia jeden z projektów, na który pozwala Twój plan. Widzieć Plany i kredyty.

Usuwanie

Usuń projekt ze strony Projekty. Jego pliki są razem z nim i nie ma kosza. Najpierw pobierz wszystko, co chcesz zachować.

Aby usunąć całe konto, zobacz Konto i prywatność.

Ostatnia aktualizacja: 27.09.2026. Ceny są szacunkowe; dokładny koszt zależy od Twoich stron.